12 Kasım 2015 Perşembe

BIGBANG

                              BIGBANG





Şimdi size son zamanlarda keşfettiğim ( daha önce nasıl görmediğim şarkılarını dinlemediğim için kendime hayret ediyor ve kafamı duvarlara vurmuyor değilim sevgili bıgbang sevdalıları ( allah tarafından özel bir müzik zevkine sahip, seçilmiş kişiler olarak da adlandırabiliriz bıgbang sevdalılarını :)).  ) Bıgbang grubu ve üyelerini anlatacağım.Biraz havalı ve abartılı bir giriş olmadı mı diyebilirsiniz fakat yazdıklarım yazacaklarımın fragmanı bile değil sevgili korellalarım .Bıgbang grubu üyeleri resimde de görmüş olduğunuz üzere 5 üyeden oluşmaktadır.Tam olarak grubun oluşmaya başlaması 2000 yılından itibaren başlamıştır.O yıllarda sadece G-Dragon ve Taeyang ile eğitimlere başlanılmıştır .Daha sonra 2006 yılında T.O.P, Daesung ve Seungrinin de katılmaları ile grup BIGBANG olarak 2006 yılında çıkış yapmış ve bir sürü başarılı hit şarkılara imzalarını atmışlardır.Sizin için grup üyeleri hakkında tek tek bilgi vereceğim :))

                              G-DRAGON




Görmüş olduğunuz üye benim de oppam olan G-Dragon arkadaşlar .Kendisi grubun lideridir.Gerçek ismi Kwon Ji-yong'dur.Çoğu şarkıyı kendisi yazmıştır.Sesini mutlaka dinlemelisiniz.Bu kadar farklı ve enteresan bir ses daha duymadım. Ki kendisi bir çok ödül almış dünyaca tanınan bir şarkıcı oldu. Rihanna bile takip ediyor kendisini siz düşünün yani.Görmüş olduğunuz resim 'That x ' şarkısının klibinden bir görüntü ki en seksi halidir .Oppamın vücudu biraz zayıf maalesef o yüzden giyinmiş hali her zaman iyidir :)). Kendisi sıklıkla şaç rengi değiştirir ki her gün bile diyebilirim yani.Sayesinde bilmediğim renkleri bile öğrenmiş oldum.Moda da ondan sorular.Ne giydiyse moda oldu ,akım yarattı ve başkasında gördüğüm zaman bedavaya verseler yine giyilmez dediğim şeyleri ustalıkla kombin etmiş ve kıyafetleri adeta konuşturmuştur. Güzel sesimiz tabi ki talihsiz olaylar da yaşamış arkadaşlar .Florida'nın şarkısını çalmakla suçlanmış neyse ki böyle bir şey olmadığı kısa zamanda anlaşılmıştır.Yetmedi maalesef bir talihsiz olayımız daha var.Japonya'da eğlenmeye gittiği bir mekanda uyuşturucu baskınında tutuklanmıştır.Eğlence mekanında başka bir kızın uzattığı sigarayı alıp içmiş ve maalesef içinde uyuşturucu olduğunu fark edememiş.Neyse ki yine suçsuzluğu ortaya çıkmış.Böyle olaylar tabi ki insanı biraz yıpratıyor.O yüzden G-D bir süre tatile çıkıp dinlendi.Ve sonra da bomba gibi şarkılarla döndü.Birde kulağıma bir dedikodu gelmişti zamanında bilmiyorum ne kadar doğrudur ama G-D zamanında ölen sevgilisi için sol gözünün altına bir ben dövmesi yaptırmış .Çünkü ölen sevgilisinin aynı şekilde gözünün altında bir beni varmış.Çok romantik değil mi ? :((.Duyduğum da hem çok üzüldüm hemde çok böyle kafasına sarılıp teselli edesim gelmişti.Fakat hayaller hayatlar diyorum.G-D'nin işi yok da bir zahid varmış gideyim de seksi omuzlarına bir başını koyayım da beni teselli etsin diyordu zaten :)).Neyse konumuza dönelim.Arkadaşlar klipleri izlediğiniz zaman ürkmeyin .Her hangi bir korku filmi fragmanı veya şeytanlara, üç harflilere karışmışlığı yok oppamızın. Belki biraz illüminati olabilir oda biraz yakaladım gibi sanki ama olsun .Zararsızdır sonsuza kadar sevebilirsiniz.Zaten o gülüşünü gördükten sonra sevmemek mümkün değil keratayı :).Küçüklük resminde ki gülümsemesi aynı kalmış :).Dişleri çok güzel değil mi :))Masum bir çocuk gibi :).En sevdiğim şarkıları 'That x , who you ? ' dur .Bu şarkılar kendi şarkıları, bireysel olarak söylediği. Who you şarkısını 1000 hayranı ile çekmiştir arkadaşlar klibi izlemenizi tavsiye ederim çok şeker ve sevimli bir klip :)). ( parantez içinde minik bir dedikodu daha vereyim ,Kiko Mizuhara adında bir kızla çıkıyordu kendisi ki bir kaç gün önce ayrıldıklarını haber aldım .Mutlu olmadım desem yalan olur :)), kendisi kısa saçlı kızlardan hoşlanıyormuş ki bu kızda kısa saçlı arkadaşlar.) .Daha çok fazla yazacak şey var ama diğer üyelerimize de vakit ayıralım değil mi ? .Mutlaka takip edin derim :))


                                  T.O.P





Görmüş olduğunuz adam erkeğin hası, kralı ve dibidir.Bu adamı doğuran doktor kör olmuş :)).Yakışıklımızın gerçek adı Choı Seung-hyun'dur.İsmi çok uzun gerçekten T.O.P denmesi gayet iyi olmuş . Grubun en erkeksi sesi ve duruşuna sahiptir kendisi.Gerçekten de öyle .Klipler de ,konserlerde veya ödül törenlerinde hiç çizgisini bozduğunu göremezsiniz.Enteresan tarafları çok var şöyle ki , bir yerde T.O.P'ın hiçbir zaman çıplak görüntü vermediğini okumuştum.Doğru sayılabilir çünkü hiçbir klibinde konserinde tişörtlü görüntü bile vermemiş derken bir şey yakaladım .Tazza 2 T.O.P yazarsanız onu soyunmuş ve ateşli bir sahne içinde bulabilirsiniz kızlar.Hemen search yapın :D . Üyemiz hakkında  magazinsel olaylar pek duymadım.Fakat özel hayatında değişik bir kafaya sahip olduğu kesin ki resmi instagram hesabında günde ona yakın anlamlandıramadığım değişik sanatsal çalışmalar paylaşıp durmakta.Kendinden başka, nerede enteresanlık var onu paylaşıyor .Bu durumdan acayip rahatsızım.Ama olsundu .Sonuçta paylaşırken onun parmakları değiyordu :).Kötü bir haberim var kızlar.Grupta öpüşmediği üye kalmadı maalesef. Secret Garden,Coffe Prince ,Boys Over Flower'ın parodisini yapmışlar Bıgbang olarak .Ve görmelisiniz ki aslında görmeseniz daha iyi olur ,bütün grup üyeleri ile öpüştü.Elinden daha doğrusu dudağından geçmeyen üye kalmadı :((. Neyse konuyu detaylı olarak google yapıp öğrenirsiniz zaten.T.O.P' da G-D kadar olmasa da değişik renklere saçını boyatmıştır.Mavi,gri v.s. Tabi ki hiçbir şekilde karizmatikliği bozulmadı.En erkeksi giyinen üyemiz bu arada .Tarzını bozmuyor adamım.Dış görünüşü kadar sesi de karizmatik ve grupta en kalın ve seçkin seslerden birine sahip üyelerimizden birtanesi.T.O.P' ımızdan bu kadar bahsetmek zorundayım kızlar maalesef aslında mecburiyet çünkü fazla bilgi yok kendisi hakkında.Ne tür kızlardan hoşlanır bilmem ama ciddi ve uzun süreli bir ilişkisi olamaz gibi geliyor.Acı ama gerçek bence .Neyse zaten bizi alıcak değildi.Benim love storyim,ev arkadaşım ,aşk pilim çok sever kendisini ama en azından bu temennim ona ve  size gelsin.T.O.P kadar yakışıklı , karizmatik ve seksi bir eş adayı versin size Allah.Eee kocanızla da T.O.P'ın konserine gidip, T.O.P'a nispet yaparsınız :))


                               TAEYANG




Efendim gelelim diğer üyemiz Taeyang'a .Gerçek ismi Dong Young-bae dir. Ama Taeyang tabi ki daha güzel ve anlamlı .Kore de güneş anlamına geliyor.Bana göre çok romantik bir sesi var.Grubun ilk ve ana üyesinden bir tanesi .G-D ile paylaştığı ve yazdığı çok şarkısı var.Tabi ki kendinin de çok şarkısı var ki bitanesi benim kalbimi fethetti.En favori şarkısı 'EYES,NOSE,LİPS'tir. Şarkının klibi normal olsa da Taeyang'ın vücudu ve romantik sesiyle müthiş görünüyor.Mutlaka dinleyin.Şarkı ile ilgili en bomba olay ise arkadaşlar, Amerikalı şarkıcı Bruno Mars'ın şarkıyı çalmış olmasıdır. Taeyang'ın şarkısını ilk dinlediğim zaman o kadar tanıdık gelmişti ki bir kaç kere dinleyince Bruno Mars'ın 'When I Was Your Man' şarkısı aklıma geldi .Ve iki şarkıyı yan yana dinleyince her şey açığa çıkıyor.Biraz araştırdıktan sonra nasıl oluyorsa Taeyang'ın şarkıyı çaldığı iddia ediliyor fakat tabiki sonunda Taeyang'ın şarkıyı daha önce çıkardığı ortaya çıkıyor. Youtube'a Bruno Mars ve Taeyang 'Eyes,Nose,Lips' yazmanızı öneririm.Şok olacaksınız.Bir Bruno Mars hayranı olarak şok olmadım değil.Neyse artık olan olmuş. Taeyang'ımız resimde gördüğünüz duştan çıkmış ıslak saç stili ile dolaşmaktadır.Ve nerede enteresan bir renk var ona boyatıyor saçlarını.Hareketli, olduğu gibi davranan tek üye bana göre.Konserde herkes kalın kıyafetlerle ter içinde kalırken ,o umursamadan üstünü çıkarıp atabiliyor.Tabi bizim işimize geliyor rahat olması ,neden diye sormayın o rahat edince çıkan görüntüler daha izlenesi de ondan canımmmm :)).Neyse Taeyang'ımız dan bu kadar korellalarım :)).


                             DAESUNG




Gelelim yüz ameliyatı geçiren grup üyemiz bir diğer oppamız Daesung'a .Kendisi uzattığı saçlarını yüzünün yarısına kadar diktirdi.Şaka şaka ,yüzünü ve özellikle gözlerini görmeye hasret kaldığımız oppamız böyle bir saç şekli yaparsa pardonda biraz dalga geçmek hakkım şimdi.Yanlış anlaşılmasın kendisini çok severim.Sesi de gerçekten çok güzel,Grup ta işte Daesung'un sesi dediğim bir sesi var :).Çok şirin yaa. İnsanın böyle bir kankası olsa sıkıntı falan kalmaz bence :).En konuşkanı grubun.Herkesi o idare ediyor bana göre.Hani ailenin en küçükleri vardır ya ,ekmek almaya o gider arada bütün ufak tefek işleri o yapar ama hiçte küçük kalmaz sesiyle zaten bir devdir .İşte öyle bir tatlılık abidesi.Türkiye'de yaşasa kesin Rize'li olurdu garibim.Yanlış anlaşılmasın Kore'de pek büyük burun görmeye alışık değilim o yüzden :).Onunla ilgili en üzüldüğüm nokta zamanında buralara gelebilmek için çok çabalamış ve hatta ailesini karşısına almış olmasıdır.Çok çalışmış ve çok emek vermiş.Gruba girebilmek için ailesinin istediği işi yapmayıp sürekli çalışmalara ve provalara gitmiş.Ki sonun da başarmış.Umarım ailesi şuan onunla gurur duyuyordur .Fighting oppa :))Eğer hayallerinin peşinden gitmeseydi böyle sevimli ,sesi o kadar güzel olan bir oppa tanımayacaktık ve belki Bıgbang hep eksik kalacaktı.Neyse oppamız akıllılık etmiş bizi düşünmüşte zamanında onu tanıdık.Bundan sonra da onu hep görmek dileği ile :).


                                  SEUNGRİ




Seungri'mizin en son halini koymak istedim resim olarak arkadaşlar.Çünkü grup üyelerinden saçını en az değiştiren isim ki hatta ilk defa sarıya boyattı bu sene.Yakışmış mı yakışmış :).En duygusalımıza.Bütün romantiklikleri, minik minik sevimlilikleri Seungri'miz almış. Eşşek sakası yapmakta ustadır kendisi.G-D'nin minik totosuna zamanında sert bir tekme atmıştı.G-D garibim hiç sesini çıkarmadı .Ama intikam soğuk yenen bir yemektir.Hem kendi ınstagram hesabından hemde Seungri'nin kendi instagram hesabından Seungri'yi ifşa etti kaç kere.Tabi ki kötü bir halde değil habersiz çekilmiş bir kaç fotoğraf ki ben olsam intikamım daha acı olurdu :).G-D seviyor takım arkadaşını .Sevmek diyince bir Vıp yazar G-D ve Seungri arasında bir metin yazmış fakat ben okurken utandım doğrusu.G-D, Seungri'den hoşlanıyor falan ama söyleyemiyor .Seungri de G-D'yi seviyor ama bir abi olarak .Yani vahim bir durum anlaşılan.Nasıl böyle bir diyaloğu layık görürler :(.Tamam G-D ve Seungri çok yakın pozlar veriyorlar ama böyle de bir yakıştırma yapmak ayıp olur bu sevimlilere).Yani öyle arkadaşlar grubun en kendi halinde üyesi gibi ama sessiz olandan korkucaksınız diye boşuna demiyorlar.Kim bilir kendi aralarında neler oluyor :)





Son olarak en enerjik ve en sevdiğim şarkılarını dinlemenizi isterim.Kalkıp dans etmek isteyeceksiniz.Ki G-D'nin bu halini yadırgamayın ve kalkın dans edin :))Birde içimde kalmasın arkadaşlar bahsettiğim o tekme sahnesini sizinle paylaşmak istiyorum :))




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder